OM ÖSTRA HULT

Välkommen till det mindre företaget i Småland. Företaget startade med handel av begagnade jordbruksmaskiner, samt entreprenadverksamhet i mindre skala, t ex snöröjning och vägslåtter. Med tiden har det utökats med försäljning av nya maskiner.

VÅR HISTORIA

På en liten gård i Småland startade jag vårt företag genom att köpa in och göra iordning maskiner, främst till det mindre jordbruket. I takt med att affärerna rullade på  blev detta min heltidssyssla 2008, precis när finanskrisen kom. Vi har hela tiden letat och hittat nya produkter och leverantörer som har gjort att vi vuxit lite varje år. Jag har alltid haft nyfikenheten som en bra drivkraft för att se nya möjligheter.

Östra Hults stora framgång på marknaden beror troligtvis på att vi alltid gör vårt yttersta.
Du som kund skall känna att du får bra service och rätt produkt för just ditt behov. Vi importerar en stor del av våra maskiner direkt från fabrik, vilket gör att vi kan tillhandahålla produkterna som vi vill ha dem och till ett relevant pris.

VÅRA affärsrelationer

Ett mindre företag som vi driver är helt beroende av nöjda kunder. Därför gör vi alltid vad vi kan för att vårt goda rykte skall bestå på marknaden. Vi startade med 2 tomma händer och har nått framgång med att vi är enkla, rejäla och att man kan lita på oss, något vi aldrig tänker tumma på.

Adress