NÖjda KUNDER

Vi tackar Citygruppen i Bjuv för affären, dom har invensterat i en Greenclimber Extra 50 Hk, dom har köpt snöblad och snöslunga som extra tillbehör till sin maskin. Vi på Östra Hult önskar lycka till.
Den första Kättingröjaren från Spanska Ventura levererad till Hydrema Sverige i Växjö. Vi tacka Leif och Ingvar för gott sammarbete och hoppas på fler affärer.

Vi tackar George Handski för ditt val av Osma Armklippare.  Vi  på Östra Hult önskar lycka till.

Vi tackar Rolf Melin på Melins Åkeri för affären och hoppas att du blir en av alla våra nöjda kunder. Lycka till önskar Familjen Andersson på Östra Hult.
Ryttbergs Entrepenad i Mörarp Helsingborg har köpt en Greenclimber Extra med 50 Hk motor, Magnus har kört en annan radiostyrd maskin innan så vi hoppas att våran maskin lever upp till hans högt ställda krav. Dom kommer köra både stubbfräsning och slaghack med maskinen. Vi på Östra Hult önskar lycka till.
Vi tackar Andreas Persson från Broby för att du satsat på en DHL 220 från Osma. Lycka till önskar Familjen Andersson på Östra Hult.
Vi tackar Gunnar och Fredrik Andersson för att dom köpt en DHL 190 från Osma av oss på Östra Hult. Dessa herrar körde hela vägen ned från norra Dalsland för att hämta sin maskin. Strongt! Vi på Östra Hult önskar lycka till.
Vi tackar Familjen Gunnarsson i Reftele för att de vågat satsa på en Greenclimber Extra, Per kommer även att användas av oss som lite demonstratör av dessa maskiner. Vi hoppas detta samarbete blir lyckosamt både för oss och för Er. Lycka till önskar Familjen Andersson på Östra Hult.
Vi tackar Per-Åke Runesson från Lönashult för att du valde oss som leverantör av din nya minilastare från Avant. det är en Avant 420 med skopa och gafflar som blivit levererat. Vi på Östra Hult önskar lycka till.
Vi tackar Familjen Enocksson i Burseryd för affären, dom valde en DHL 160 från Osma till att slå sina beteshagar,skogsvägar och alla övriga ytor som behöver klippas. Lycka till önskar Familjen Andersson på Östra Hult.
Vi tackar Kalid på Haninge delikatesser i Stockholm för att du valde en Mini Greenclimber från MDB. Med denna maskin ersätts mycket manuellt arbete med röjsågar. Vi levererade maskinen till Kista trafikplats där den sattes i arbete med en gång. Vi på Östra Hult önskar lycka till.
Vi tackar Lars-Erik Ivansson med son för förtroendet att leverera en DHL maskin till en kund. Dom hämtar sin maskin med en väldigt fin transportbil.. Vi hoppas verkligen att denna maskin skall underlätta ert arbete. Lycka till önskar Familjen Andersson på Östra Hult..
Vi tackar Rydboholms Gård (Wasatornet AB) i Åkersberga för att dom valde oss som leverantör av klippare. Det är en Armklippare med framåtvinklad arm som gör att klipparen kommer mellan hjulen på traktorn. detta ger bra sikt och god arbetsmiljö. Dom kommer köra mycket vägunderhåll på alla sina egna vägar. Familjen Andersson Tackar och hoppas vi får vara med nästa gång någon maskin skall köpas in..
Hyrbolaget i Skåne AB har nu fått sin andra Greenclimber, Lasse hyr ut maskinerna till en stor kund som gör underhåll på bland annat järnvägen. Kan detta vara något för er alla andra maskinuthyrare runt om i landet? Lycka till önskar Familjen Andersson på Östra Hult.
Vi tackar Svenska Skogsplantor i Lagan för förtroendet att leverera en av alla dessa Osma Plan o slänklippare som vi sålt i Skandinavien. Det är en Osma DHL 220 med förstärkt rotor och hammarslagor som de skall använda på sina fröplantage i södra Sverige. Vi på Östra Hult önskar lycka till.
Vi tackar Mikael och Jocke på Skinnarnas Handelsträdgård för beslutet att köpa minilastare av oss på Östra Hult. Det är en Avant 420 med följande utrustning Planeringsskopa, gafflar, Sopvals , Jordborr 400mm , och grävaggregat. Vi hoppas verkligen att denna maskin skall underlätta Erat arbete. Lycka till önskar Familjen Andersson på Östra Hult.
Jonas Bringsen har köpt en ny Palmse 1200 med entreprenad lucka och höghållfastplåt i botten. Vi önskar lycka till.
Vi tackar Corall of Sweden för köpet av en grensåg från danska Elkär maskiner. Dom sätter grensågen på en traktor monterad kran. Kunden kommer köra i Stockholms området. Som vanligt är det snabba ryck som gäller, så kunden körde själv ned och hämta maskinen för att snabbare komma igång. Östra Hult tackar för förtroendet.
Vi tackar Pierre Murare AB för att ni valde oss som leverantör av minilastare, Det är en Avant 420 med skopa och gafflar som vi levererat. Ring Pierre om du behöver hjälp av en smidig maskin som klara mer än du tror. Östra Hult tackar för förtroendet.
Filip Jönsson på Bolmstad säteri hämtar sin nya plog, det är en demokörd Gregoire Besson plog som heter Rwy 4sk. Troligen har det aldrig plöjts så mycket i Hölminge by sedan denna plog kom i händerna på Filip och Tomas. Vi önskar lycka till.
Vi tackar Emil på E H Maskintjänst i Doretea för att du köpt en Elkär grensåg från oss på Östra Hult. Dessa sågar finns i flera modeller. Lycka till önskar vi på Östra Hult.
Lars-Erik Karlsson hämtar sin nya Osma DHL 190 med våra berömda hammarslagor. Denna maskin kommer att hålla snyggt utmed diken och vägar i Domaryds trakten. Lycka till Lars-erik önskar Östra Hult.
Vi tackar Stefan Gyllensten för förtroendet att leverera en Avant 420 med redskap. Kontakta Stefan om du behöver hjälp med att gödsla ut din ladugård. Familjen Andersson på Östra Hult tackar för affären, och önskar Lycka till.
Sven-Erik Kristoffersson har investerat i en halmrivare från Jeantil, det är en buren modell som klarar att både stö halm och utfodra ensilage. Vi tackar för ännu en affär och hoppas du och frun blir nöjda Östra Hult kunder.
Vi tackar Grönsöö Säteri AB för att dom valde en proffsklippare från Lipa. denna maskin har våra berömda slagor som vi lämnar 3-års garanti på.
Bengt Darhult från Falkenberg hämtar sin nya Osma klippare. det är en TE 160/CP med hammarslagor. Denna maskin skall sitta på en Lännen grävlastare. Vi önskar lycka till.
Vi tackar Gustav R Johanssons åkeri i Ljungby för ännu en affär . Det är en Palmse dumper på 10 ton som de köpt. Lycka till med förhoppning om fortsatt gott samarbete.
Vidingssons Gräv i Markaryd hämtar sin nya Palmse dumper. Vagnen är en Palmse 10 ton ,lackad i BM gul. Lycka till och välkomna tillbaka.
Vi tackar Edefors Åkeri i Åseda för affären. Lägg märke till den nya kraftigare rotorn som sitter i DHL 220. Lycka till.
Fräs o Markteknik i Norrland AB köpte en Greenclimber Extra från oss på Östra Hult. Företaget finns i Skellefteå, de kör mycket åt Skanska infra. Dom har kört fina grässlänter med ett Stensballe klippaggregat på 180 cm med suveränt resultat. Kunden köpte maskinen utan att sett eller testat den, efter första säsongen lyder hans omdöme. ”30% bättre än jag trodde och då är jag ändå kräsen” Det är ett bra omdöme för oss i vår fortsatta lansering av dessa kvalitets maskiner från MBD.
Vi tackar Göran Johansson för sitt val av vagn. Det är en Palmse 950 utrustad med Hardox och 500hjul.
Anders Bengtsson i Våxtorp har lastat sin betesputs. En Lipa TL 220 med hammarslagor skall göra jobbet åt Anders. Lycka till och vi hoppas vi kan sälja mer maskiner till Våxtorp
Vi tackar Hyrbolaget i Skåne AB för att dom satsar på våra Mini Greenclimber. Maskinen har varit uthyrd hela sommaren till Infra Nord för klippning på järnvägsområden. Vi önskar Er lycka till med Er nya maskin.
Damo Consult i Nynäshamn har investerat i en Osma DHPS/avant 600 med AX 125 LB kättingröjare. Vi önskar Daniel lycka till med sin maskin.
Bernt Martinsson och son har gjort ett storinköp hos oss på Östra Hult. Osma DHL 190 och palmse dumper men även en begagnad rotorslåtter. Vi tackar för förtroendet.
I dag kom det 2 trevliga herrar ända från Stora Skedvi i Dalarna. Ansta Gräv o transport har köpt en klippare till sin Volvo grävare. Dom tyckte frugans nybakta bullar smakade toppen. Vi önskar lycka till och hoppas ni har vägarna förbi fler gånger.
Per-Ola Petersson hämtar sin nya Osma DHL 190, vi önskar Er lycka till med din nya maskin.
Jörgen Svensson i Brås hämtar sin klippare till sin minigrävare. Lycka till önskar vi på Östra Hult.
Jan Eriksson Mr. skogs Jan har köpt en proffsklippare av oss på Östra Hult Det är en Lipa TLJL 250 som väger hela 850 kg. Denna maskin är utrustad med våra berömda hammarslagor som väger 1,8 kg. Vi lämnar hela 3- års garanti på dessa slagor. Lycka till .
Thelanders Entrepenad i Jönköping har köpt ny klippare till årets säsong. Det är en Osma DHIS 800 Avant. Thomas har köpt ett 160 cm slaghuvud till sin kran. Lycka till med din nya maskin.
Wanås Gods i Knislinge har köpt buskröjare av oss på Östra Hult. Det är en Osma DHPS/avant 600 med joystickstyrning som dom köpt. Vi hoppas detta fungerar bra för era ändamål och ser fram mot fler affärer i framtiden. Lycka till önskar vi på Östra Hult.
JTD i Ljungby har investerat i en ny Avant 640 med hytt. Jim och hans grabbar jobbar med service av data och telefoni. Maskinen kommer fungera som servicemaskin både på lagret och ute på fältet. Vi önskar all lycka med nya maskinen.
Rickard Hägg Bolmsö hämtar sin nya Palms 640-8 skogsvagn . Han byter in sin Farma vagn mot denna nya modell av Palms. Vi hoppas han skall bli en av alla våra nöjda kunder. Lycka till önskar vi på Östra Hult.
Sivert Olsson i Bolmen är och hämtar sin andra Palms dumper. Sivert köpte en 800 vagn för något år sedan och nu en Palms 1200 till den större traktorn. Vi tackar och hoppas att du blir nöjd.
Den stora lokala entreprenören Gustav R Johansson har köpt en ny Palms 950 dumpervagn av oss på Östra Hult. Vi önskar er lycka till med denna vagn och hoppas att detta är början till fler affärer.
Vi har levererat den första Green climber maskinen till PML i Ballingslöv, vi tackar Magnus för förtroendet att du valde oss framför andra märken på marknaden. Dom kommer att köra klippning och även stubbfräsning med denna maskinen. Lycka till önskar Kenneth på Östra Hult.
Thomas Hansson från Tranemo är och hämtar sin nya Palms 670-11 skogsvagn. Detta är en kanonvagn som är fullutrustad. Lycka till önskar vi på Östra Hult.hoppas detta blir en bra investering för Er.
Johan Folkesson Borgholm hämtar sin nyinköpta Klippare till sin grävare, det är en Osma TE100/DP. Lycka till önskar Kenneth på Östra Hult.
Energi o Transport i Pjätteryd AB kör nu också Osma DHL 220. Vi hoppas detta blir en bra inventering för Erat företag. Lycka till önskar Östra Hult.
Våran demokörda Avant 635 skall levereras till Torbjörn Gisbert. Vi önskar stor lycka med denna maskinen och ser fram mot fler affärer med Er.
Nordins Lantbruk och Entreprenad har köpt en specialbyggd Waldung kärra. Det är en 7 tons vagn med extra breda däck. Hoppas denna blir bra för Era behov. Tack för ännu en affär.
Bröderna Pettersson i Simlångsdalen har köpt vagn hos oss på Östra Hult. Det är en Palms 1200 med entreprenadlucka och 520 hjul. Lycka till
Börje Johannesson får sin nya Avant 420 levererad till sig i Traryd. Han har tidigare kört Avant 218. Vi hoppas denna kommer till nytta i ditt dagliga fixande på gården. Lycka till.
Bengt Karlsson i Trotteslöv, Lagan får en 280 vikplog från Sami levererad. Hoppas vintern blir snörik önskar vi på Östra Hult.

Adress